fbpx

Σας προσκαλούμε στις 27-28 και 29 Ιανουαρίου 2018, στην έκθεση Fashion EXPO  στο MEC Παιανίας στο περίπτερο Α73 – Α75 όπου και θα παρουσιάσουμε καινούρια προγράμματά μας και σεμινάρια !

και προσφέρουμε με κάθε εγγραφή σε αυτές τις ημερομηνίες, ΕΚΠΤΩΣΗ 20% !!!

AVIOTI FASHION ED στην FASHION EXPO

Το AVIOTI FASHION ED EXCLUSIVE FASHION & VISUAL ART LABORATORY

μια εναλλακτική Σχολή Μόδας, είναι ένα εξειδικευμένο εργαστήριο διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων Σχεδιασμού και Κατασκευής Ενδύματος, Ενδυματολογίας, & Μόδας.
Ακολουθεί την εξελικτική πορεία της Μόδας, χωρίς να πάψει να την εξηγεί με όρους Τέχνης. Με πολύ στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία μόδας και τους πολιτιστικούς πόρους της Αθήνας, η προσέγγισή των προγραμμάτων, μειώνει τις αποστάσεις μεταξύ του πνευματικού σχεδιασμού και των πρακτικών δεξιοτήτων της κατασκευής. To AVIOTI FASHION ED συμμετέχει σε fashion event όπως NGFL & AXFW, διενεργεί την Πρόγνωση Μόδας για ΣΚΕΕ & ΣΕΠΕΕ, και παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς και εκθέσεις όπως CREATIVEWEAR (Creative Clothing for the Mediterranean Space). Οι σπουδαστές είναι μέλη του: Textiles & Clothing Design Lab in Athens.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η διεύθυνση σπουδών της Ενδυματολόγου-Σχεδιάστριας/ Προγνώστη Μόδας Anastasia Avioti, με πάνω από 25 χρόνια σωρευτικού επιτεύγματος και εμπειρίας στη βιομηχανία της Μόδας, αλλά και η συμμετοχή εκπαιδευτικού προσωπικού με πολυετή εμπειρία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέρουν δημιουργική εξειδίκευση σε επαγγελματικές συνθήκες. Με σεβασμό στην ατομικότητα των συμμετεχόντων,  την επόμενη γενιά δημιουργών, τους ενθαρρύνουν να προσαρμοστούν στη σύγχρονη βιομηχανία Μόδας και να διαγράψουν τη δική τους πορεία στην παγκόσμια σκηνή.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

BESPOKE & AUTE COUTURE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΥΦΙΚΟΥ.

Εξειδικευμένο εργαστηριακό πρόγραμμα, όπου μέσα από μελέτη και  πρακτική ενισχύει, και ενθαρρύνει τη διερεύνηση για υλικά και τεχνικές Υψηλής Ραπτικής, δημιουργώντας τους αυριανούς fashion creators.

FASHION DESIGN & CONSTRUCTION

Κάθε συμμετέχων, μελλοντικός fashion designer, στο σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο του laboratory θα δημιουργήσει:

  • CONCEPTUAL COLLECTION που θα παρουσιάσει σε εθνικά Fashion Show .
    • Portfolio Φωτογράφισης Μόδας
    • Πλήθος Portfolios – work Book με Υψηλή Εμπορική Αξία

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Εξειδικευμένο και πρακτικό πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις αλλαγές με ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και συνεχίζει να καλλιεργεί επαγγελματίες Ενδυματολόγους Μόδας και Θεάτρου, που μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στη σύγχρονη βιομηχανία και Τέχνη.

ΠΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ (ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ – ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ -ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.  Σχετίζεται άμεσα με τη σειρά φάσεων κατασκευής, ώστε ο μελλοντικός Μοντελίστ – Πατρονίστ Υπεύθυνος Παραγωγής να μπορέσει να εξελιχθεί σ’ ένα τομέα όπου η σύνδεση ταλέντου, γνώσης, πρωτοτυπίας και παραγωγικότητας είναι έντονη.

Ταχύρρυθμα προγράμματα: ΡΑΠΤΙΚΗ & ΜΟΔΙΣΤΡΙΚΗ, ΚΟΠΤΙΚΗ ΡΑΠΤΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΡΑΦΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΡΑΦΗ, MOULAGE, ΚΕΝΤΗΜΑ, ΑΝΤΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΥΧΟ, ΣΧΕΔΙΟ & ΠΑΤΡΟΝ ΣΕ Η/Υ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΣΕ ΝΥΦΙΚΟΥ, ILLUSTRATION, FASHION PORTFOLIO κλπ., δίνουν τη δυνατότητα εστίασης σε ιδιαίτερα εξειδικευμένα θεματικά πεδία, αλλά και τη συμπλήρωση γνώσεων για όσους ήδη έχουν  περαιτέρω σπουδές πάνω στο αντικείμενο.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ AVIOTI FASHION ED αποτελεί εγγύηση διότι:

Το Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών του, είναι φιλτραρισμένο από την πρακτική εφαρμογή του στην αγορά εργασίας και οι εκπαιδευτικοί του διαθέτουν εμπειρία χρόνων στο χώρο της Μόδας. Αλλά και η διασύνδεση με την αγορά εργασίας μέσα από τις δομές του laboratory, αποτελεί δυνατό εργαλείο για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων!

Pin It on Pinterest