fbpx

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ AVIOTI ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΣΤΟ 7ο BRIDAL FASHION WEEK

Η σχεδιάστρια Anastasia Avioti παρουσίασε τη Δευτέρα 14/1/2019 τη Wedding συλλογή της για το 2019 στα πλαίσια του 7ου Bridal Fashion Week που διοργάνωσε η εταιρία Stalexpo στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ζαππείου Μεγάρου, μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό.

Η παρουσίαση της συλλογής νυφικών της Αναστασίας Avioti έγινε από κοινού με τον σχεδιαστή ανδρικών κοστουμιών Δημήτρη Ορδουλίδη, σε συνέχεια της δυνατής φιλίας αλλά και επιτυχημένης συνεργασίας τους στη Σχολή Μόδας AVIOTI FASHION ED ως υπεύθυνοι στο γυναικείο και ανδρικό ένδυμα αντίστοιχα.

2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 2

Την επίδειξη παρακολούθησαν μακροχρόνιοι αλλά και πρόσφατοι φίλοι και υποστηρικτές του οίκου AVIOTI, όπως ο fashion editor Δημήτρης Γραμματικογιάννης, ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος, η εθνολόγος Lila de Chaves, η τραγουδίστρια Shaya Hansen, ο στυλίστας Διονύσης Πυρομάλης, οι σχεδιαστές Ερωτόκριτος Κυμιωνής, Δημήτρης Στρέπκος, Φανή Κατσανού , Βασίλης Μπόρσης, Μάριος Καραβασίλης, Μάικ Νικολάτος και Παναγιώτα Τσάκαλου, η blogger Ρούλα Καρπουζλή, η ενδυματολόγος Βασιλεία Ροζάνα, η συγγραφέας Ειρήνη Καραμάτου, οι Δημήτρης Μεταλλινός και Σύλβια Αντώναρου, και φυσικά οι καθηγητές της Σχολής AVIOTI FASHION ED Αναστασία Τέσσυ Αποστολίδου- υπεύθυνη του τμήματος Fashion Business, Ευγενία Γιαλούση- καθηγήτρια Σχεδίου, οι καθηγήτριες ραπτικής Ανθή Βασιλείου και Ιωάννα Καλογεροπούλου, Άννα Λουκοπούλου Βαρβαρέσου- καθηγήτρια κεντήματος, κ.α.

Η συλλογή με τίτλο “FOREVER” δηλώνει την γενναία απόφαση της γυναίκας να αναδείξει, την ημέρα του γάμου, τις μεγαλύτερες αρετές και τα πραγματικά της ταλέντα με ρομαντισμό και σαγήνη.

2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 6

Το show άνοιξε η χορεύτρια Έλλη Τσιτσιπά με μια εντυπωσιακή χορογραφία που δήλωνε καθηλωτικά το μυστήριο της Ανατολής, ενώ στο τέλος το δίδυμο Ναταλία Ρίζου και Κωνσταντίνος Γαβριάς με μαύρο νυφικό και κοστούμι μας μετέφερε εικονικά στην Belle Epoque, μια  εποχή έντονων συγκινήσεων.

2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 3
2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 4

Η συλλογή με έμπνευση από το κίνημα του Ρομαντισμού της Δύσης σε σύνδεση με το άρωμα της Ανατολής, απαρτιζόταν από γραμμές διαχρονικές, κεντήματα εποχής που θύμιζαν “αγρό”, περίτεχνα υφάσματα από φυσικές ίνες, πρωτότυπες δημιουργίες σχεδιασμένες με ελευθερία απέναντι στους κανόνες, ώστε μέσα από την μοναδικότητά τους να προκαλούν έντονα συναισθήματα. Παρουσιάστηκαν νυφικά, σύνολα για δημαρχείο, αλλά και φορέματα για το πριν και το μετά του μυστηρίου του γάμου.

2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 5
2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 7

Για την κατασκευή των νυφικών βοήθησαν οι:

  • Πάνος Θάνος,
  • Θάνος Παπαγαλάνης,
  • Μαρίνα Πολυμέρη,
  • Αρμέλα Παρτάλη

και οι σπουδάστριες της AVIOTI FASHION ED

  • Φρόσω Αλεξοπούλου,
  • Δήμητρα Καπνόριζα,
  • Άννα Κυπραίου και
  • Ζαχαρούλα Σέντη.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμβολή της Μαρίας Ελένης Λάλου, η οποία κατασκεύασε τα head pieces της συλλογής.

Τα αξεσουάρ ήταν χορηγία της εταιρίας ARCHtrend By Lena Kalidis.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Τζένη Οικονόμου Ρίζου

2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 8

Τα νυφικά του οίκου AVIOTI, που παρέχει υπηρεσίες personal exclusive design από το 2005, απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, διεθνώς. Η Anastasia Avioti σχεδιάζει προσωπικά για την κάθε γυναίκα, ώστε να προβάλλεται η προσωπικότητα της με δυναμισμό φινέτσα και θηλυκότητα.

2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 9

’ Το ατελιέ μου είναι και ήταν πάντα, μια δραστηριότητα δημιουργικής εξερεύνησης. Αναζητώ την έμπνευση παντού. Σε εποχές, σε περιοχές, στην ιστορία, στην τέχνη, στην φύση, στις ζωές των ανθρώπων, στο συναίσθημα. Επιζητώ να δημιουργώ καινούριες γραμμές, να ανακατεύω τεχνικές κατασκευής να ζω το δημιουργικό πάθος με τους συνεργάτες μου. Η επιβράβευση είναι πάντα ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

 Η γυναικεία φύση, το θηλυκό σώμα, η αύρα της κάθε γυναίκας, ο χαρακτήρας,  το συναίσθημα της, οι επιθυμίες της, είναι η διατριβή μου σε κάθε ρούχο που δημιουργώ για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Τη μέρα του γάμου η γυναίκα παίρνει τη γενναία απόφαση να προβάλει τον εαυτό της στο μέγιστο. Χαίρομαι να συμβάλλω σε αυτήν την εικόνα.

  FOREVER” η γενναία αυτή υπόσχεση από τους μελλόνυμφους με συγκινεί αφάνταστα. Για αυτό το γεγονός θα παρουσιάσω δημιουργίες με γραμμές διαχρονικές, κεντήματα εποχής που θυμίζουν αγρό, υφάσματα από φυσικές ίνες και η έμπνευσή μου αντλείτε από το κίνημα του ρομαντισμού. Επιθυμώ να εκφραστώ με ελευθερία απέναντι στους κανόνες, ώστε μέσα από τη μοναδικότητα της κάθε δημιουργίας, να καταφέρω να καταθέσω το συναίσθημά μου “.

Anastasia Avioti

2019 7ο BRIDAL FASHION WEEK 10

AVIOTI

Ερμού 51 τκ. 10563 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

211 1830 849, 6933322941

https://avioti.gr/wedding

info@avioti.gr

Pin It on Pinterest