fbpx

Η σχολή μας συμμετέχει ενεργά στην Εβδομάδα μόδας και οι φίλοι και συνεργάτες μας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, τόσο συλλογές σπουδαστών, όσο και διδασκάλων!

H 26η Athens Xclusive Designers Week 1

Την Πέμπτη 7/11/2019 ώρα 22.00, στο κλείσιμο της ημέρας, ο αγαπημένος μας καθηγητής Δημήτρης Ορδουλίδης, που με το αστείρευτο ταλέντο του, εμπνέει με συνέπεια τους μαθητές που επιμένουν μεθοδικά στο στόχο τους, παρουσιάζει τη νέα συλλογή του ομώνυμου brand!

Η συλλογή μπορεί να ονομαστεί «broken elegance» καθώς οι φόρμες είναι σε κλασικές γραμμές, αλλά εφαρμόστηκαν σε μοντέρνα υφάσματα, που ασπάζονται τη street κουλτούρα και προδιαθέτουν μια sport διάθεση.

Τα κομμάτια της συλλογής είναι unisex και χαρακτηρίζονται ως outdoor fashion , καθώς μπορούν να φορεθούν όλες τι ώρες της ημέρας, με τις κατάλληλες στιλιστικές ενέργειες και τη φαντασία που μπορεί να διαθέτει η σύγχρονη γυναίκα αλλά και ο σύγχρονος άνδρας.

Στόχος της συλλογής είναι να δώσει την αίσθηση της «σπασμένης αίγλης» και να δείξει πως το modern twist που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας, είναι εφικτό τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Περιμένουμε να αγωνία την πρόταση του δημιουργού!

Το άνοιγμα της εκδήλωσης την Παρασκευή 8/11/2019 ώρα 15.00, κάνει το Graduate Catwalk του Avioti Fashion ED με θέμα:

IMPERSONATION

Η Madame de Pompadour, ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η ηρωίδα γυναίκα της Πίνδου, η συγγραφέας Arundhati Roy, η ηθοποιός Theda bara, και άλλοι ήρωες, όλοι θα παραβρίσκονται στο Catwalk της σχολής !

Προσωπικότητες που επηρέασαν και επηρεάζουν την ιστορία της ανθρωπότητας, άλλοι κατά τον καλύτερο και άλλοι κατά τον χειρότερο τρόπο. Εξέπεμψαν δυνατά συναισθήματα, έντονες συγκινήσεις και πυροδότησαν σκέψεις.

Οι μαθητές της σχολής, προβάλλοντας τις ικανότητές τους στο personal exclusive design, ερεύνησαν τις προσωπικότητες και δημιούργησαν εικόνες, για εκείνους από αυτούς, για το χθες από το σήμερα, για του ήρωες της ιστορίας αλλά και τα αποτελέσματα των πράξεών τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ

  • Καλλιόπη Τσερλεντάκη
  • Παυλίνα Κύρκου
  • Κατερίνα Σαρειδάκη
  • Αρμέλα Παρτάλη
  • Βασιλική Μέντη
  • Ζαχαρούλα Σέντη
  • Μαριλίζα Λούντζη
  • Φρόσω Αλεξοπούλου
  • Άννα Κυπραίου
  • Lamin Kanu

Υπεύθυνη προγραμμάτων: Anastasia Avioti
Concept Design: Μαρίνα Πολυμέρη, Πάνος Θάνος
Styling : Lamin Kanu , Θοδωρής Γκλίνας
Επιμελητές εκπαιδευτικοί: Δημήτριος Ορδουλίδης, Πάνος Θάνος, Ιωάννα Καλογεροπούλου
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Αναστασία Αποστολίδου, Jenny Oikonomou Rizou

H 26η Athens Xclusive Designers Week 2

Στο κλείσιμο του Catwalk η υπεύθυνη σπουδών, σχεδιάστρια Μόδας Anastasia Avioti , ως επισφράγιση του IMPERSONATION, μας ¨συστήνει¨ τη στρογγυλή δημιουργία, τη γέννηση, το συναρπαστικό έργο ¨ the Eggs¨ της σύγχρονης ζωγράφου Τόνια Πρεβενά .

Όταν η Μόδα μεταφράζεται με όρους Τέχνης!

Η σύλληψη της ιδέας είναι μοναδική όσο και εκκεντρική. Κομψό και προκλητικό. Εμπνευσμένο, και με την ελευθερία των ορίων που χαρακτηρίζει την Τέχνη και το σύγχρονο street wear.

Η σχέση των δυο κόσμων, Μόδας και τέχνης , είναι συχνά θολή, αλλά μαγευτική πραγματικά όταν συμβαίνει να συνδυάζονται.

Η Anastasia Avioti με την συνεργασία της με την Tonia Prevena, μας δημιουργεί εικόνες υψηλής αισθητικής!

Οι πίνακες της ζωγράφου έχουν γίνει print πάνω σε υφάσματα πολυτελείαςκαι με τεχνικές υψηλής ραπτικής, το αποτέλεσμα είναι ανατρεπτικό! Σας περιμένουμε!

Fashion design: Anastasia Avioti
Painter: Tonia Prevena
Consulting: Θάνος Παπαγαλάνης,
Styling: Πάνος Θάνος.
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Jenny Oikonomou Rizou

H 26η Athens Xclusive Designers Week 2

Και τέλος την Παρασκευή στις 17.30 θα απολαύσουμε την πρωτοεμφανιζόμενη σχεδιάστρια Panagiota Kalos! Tην πρώην μαθήτρια μας και νυν αγαπημένη μας δασκάλα, που κέρδισε την εκτίμησή των μαθητών μας, για την αφοσίωση και το πάθος της για το fashion design!

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον «άνδρα» και τον «προπάππο ΣΜΙΤ», βασισμένο στο ομότιτλο έργο του Νίκο Εγγονόπουλου, του σύγχρονου Έλληνα ζωγράφου και ποιητή, εκπρόσωπο του σουρεαλιστικού κινήματος.

Η ιδέα της απλότητας στην αρχιτεκτονική της αρχαίας Αθήνας, η ανάμειξη απλών μορφών με σύγχρονες τεχνικές, όπως η ψηφιακή εκτύπωση, τα ανδρόγυνα μοτίβα θηλυκότητας και τα παραδοσιακά ανδρικά αξεσουάρ, μεταφράζονται σε γυναικεία ρούχα ημέρας-νύχτας διατηρώντας την απλότητα του παρελθόντος, αγκαλιάζοντας το μέλλον.

Πώς να φορέσετε τον Εγγονόπουλο; Την απάντηση μας δίνει η αγαπημένη μας Panagiota Kalos με σύγχρονη pret a porter συλλογή που θα μας απασχολήσει για καιρό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Pin It on Pinterest