fbpx

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ-ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

ONLINE COURSE

Καλλιεργείται το Ταλέντο και διαγράφεται σίγουρη καριέρα στην Μόδα & Ενδυματολογία, μέσα από το ολοκληρωμένο διετές πρόγραμμα ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ του AVIOTI FASHION ED!

 • Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ AVIOTI FASHION ED αποτελεί εγγύηση διότι:
 • Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, φιλτραρισμένο από την πρακτική εφαρμογή του στην αγορά εργασίας.
 • Οι εκπαιδευτικοί του διαθέτουν εμπειρία χρόνων στο χώρο της Μόδας και Ενδυματολογίας.
 • Η διασύνδεση με την αγορά εργασίας μέσα από τις δομές του laboratory, αποτελεί δυνατό εργαλείο για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων

Εξειδικευμένο και πρακτικό πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις αλλαγές με ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και συνεχίζει να καλλιεργεί επαγγελματίες Μόδας που μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στη σύγχρονη βιομηχανία.

Το AVIOTI FASHION ED EXCLUSIVE FASHION & VISUAL ART LABORATORY είναι ένα εξειδικευμένο εργαστήριο διεξαγωγής προγραμμάτων Σχεδιασμού και Κατασκευής Ενδύματος, Ενδυματολογίας, Μόδας, Ομορφιάς και Οπτικής επικοινωνίας

Ακολουθεί την εξελικτική πορεία της Μόδας, χωρίς όμως να πάψει να εξηγεί τη Μόδα με όρους Τέχνης, ως αντικείμενο που αποτυπώνει έκφραση, αλλά και έχει χρηστικό αποτέλεσμα.  Με πολύ στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία μόδας και τους πολιτιστικούς πόρους της Ελλάδας, η προσέγγισή των προγραμμάτων Ενδυματολογίας και Μόδας, μειώνει τις αποστάσεις μεταξύ του πνευματικού σχεδιασμού και των πρακτικών δεξιοτήτων της κατασκευής και της παραγωγής.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τα προγράμματα κατάρτισης λειτουργούν υπό την διεύθυνση της Ενδυματολόγου-Σχεδιάστριας/ Προγνώστη Μόδας Anastasia Avioti, η οποία έχει πάνω από 25 χρόνια σωρευτικού επιτεύγματος και εμπειρίας στη βιομηχανία της μόδας. Αλλά και με τη συμμετοχή εκπαιδευτικού προσωπικού με κύριο χαρακτηριστικό την πολυετή εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Προσφέροντας δημιουργική εξειδίκευση σε επαγγελματικές συνθήκες και με σεβασμό στην ατομικότητα των συμμετεχόντων,  την επόμενη γενιά δημιουργών, τους ενθαρρύνουν να προσαρμοστούν στη σύγχρονη βιομηχανία μόδας και να διαγράψουν τη δική τους πορεία στην παγκόσμια σκηνή.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε ερασιτέχνες, νέες και νέους επαγγελματίες δημιουργούς, που θέλουν να αποκτήσουν θεωρητική κατάρτιση και ολοκληρωμένη γνώση μέσα από την επαγγελματική πρακτική. Στα πλαίσια της εκπαίδευσης, δημιουργούνται ολιγάριθμα τμήματα 8 ατόμων ώστε μέσα από την θεωρητική και πρακτική διδασκαλία και την εφαρμοσμένη μεταδοτικότητα των εκπαιδευτικών, κάθε συμμετέχων έχει την ευκαιρία, στο σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο του laboratory να δημιουργήσει το παρακάτω έργο:

 • 4 COLLECTIONS: 1. Flash collection rtw γυναικείο αντρικό 3. παιδικό 4. Persona l exclusive collection την οποία και θα παρουσιάσουν στο Fashion Show του laboratory στο τέλος του προγράμματος.
 • Portfolios Φωτογραφίσεων Μόδας σε διάφορες συνθήκες. EDITORIAL 2.ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 3. SOCIAL MEDIA  4. CONCEPTUAL
 • Πλήθος Portfolios – work Book με Υψηλή Εμπορική Αξία
 • Προετοιμασία πλήρους φακέλου ενδυματολογικής πρότασης για 4 επιλεγμένα θεατρικό έργα και υλοποίηση των βασικών κουστουμιών

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ . Η κατεύθυνση απευθύνεται στο εικαστικό μέρος της θεατρικής παράστασης και της κινηματογραφικής ταινίας. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός πεδίου γνώσεων και έρευνας όπου η θεωρία και η πρακτική, η επιστήμη και η τέχνη, θα αλληλοσυμπληρώνονται κατά την διάρκεια μαθημάτων όπως:

ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΘΕΩΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, αλλά και ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ , ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΥΦΑΣΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΟΝ-ΚΟΠΗ-ΡΑΦΗ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΟΥ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣΚΑΣ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ.  Ο Σχεδιαστής Μόδας ασχολείται με τη σχεδίαση ενδυμάτων, την κατασκευή πατρόν και την επιμέλεια της κατασκευής συλλογής ρούχων, συνδυάζοντας ιδέες υψηλής αισθητικής, με τα σωματομετρικά δεδομένα και επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά.  Ερευνά νέες αισθητικές και διεθνείς τάσεις μόδας, για να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς. Γνωρίζοντας καλά το περιβάλλον, τις δομές και τη λειτουργία της σύγχρονης βιομηχανίας της μόδας, προωθεί τις ιδέες του με την καλύτερες δυνατές μεθόδους επικοινωνίας. Είναι ο επαγγελματίας που σαν καλλιτέχνης, αποτυπώνει τις ιδέες του σε εικόνες και σαν τεχνίτης, μετουσιώνει τις ιδέες του σε ρούχα, αντικείμενα δηλαδή πλήρους χρηστικής σημασίας.  Αυτή τη διττή φύση του σχεδιαστή ενισχύεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα με μαθήματα όπως: ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ILLUSTRATION , ΥΦΑΣΜΑΤΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΟΝ ΚΟΠΤΙΚΗ,  ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ,  TREND FORECASTING- CREATING COMMERCIAL COLLECTION, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΕ Η/Υ, ΠΑΤΡΟΝ ΣΕ Η/Υ,  ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ, FASHION PRODUCTION –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΟΔΑΣ, ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΟΔΑΣ, STYLING  & IMAGE MAKING, CONTEMPORARY FASHION – Fashion show analysis

 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ/ΕΜΜΙΣΘΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

 • Τονίζουμε ότι, οι δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης θα εξαρτηθούν και από γενικότερες συνθήκες στον κλάδο, αλλά και από τα ειδικά προσόντα και τις ικανότητες των αποφοίτων. Στις δραστηριότητες της επιχείρησης AVIOTI μπορούν να εξασκηθούν με μορφή πρακτικής όλοι οι απόφοιτοι. Αλλά και να ενασχοληθούν επαγγελματικά οι άριστοι.  Η διασύνδεση με την αγορά εργασίας είναι κύριο μέλημα του laboratory.
 • Πρακτική άσκηση για όλους τους απόφοιτους αλλά και έμμισθη εργασία για τους καλύτερους, σε όλες τις δραστηριότητες και υπηρεσίες του laboratory ( ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΟΔΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΑΤΡΟΝ & ΜΕΓΕΘΥΝΣΕΙΣ, ΡΑΦΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΥΦΙΚΟΥ, AVIOTI RESORT WEAR, 2a AVIOTI)
 • Επαφές με βιοτεχνίες κατασκευής ενδυμάτων, καταξιωμένα brands και atelier ραπτικής για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ/ ΕΜΜΙΣΘΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Το laboratory με την δραστηριότητά του στην παροχή υπηρεσιών σε βιοτεχνίες και atelier και με την υπηρεσία Ανεύρεση στελεχών για επιχειρήσεις, διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών οι οποίες απορροφούν άτομα που έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
 • Με τη συνεργασία του laboratory με την εταιρία λογισμικού OPTITEX οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε εφαρμογές ηλεκτρονικού πατρόν και fashion design. στα πιο χρηστικά προγράμματα σχεδιασμού μέσω Η/Υ τα οποίο διαθέτουν οι περισσότερες από τις Ελληνικές βιοτεχνίες. Με το επίσημο πιστοποιητικό που θα αποκτήσουν, η δυνατότητα εργασίας τους σε εταιρείες που διαθέτουν τα συγκεκριμένα προγράμματα, γίνεται εφικτή ακόμα και από το πρώτο έτος των σπουδών τους!
 • Πρακτική ως βοηθοί Ενδυματολόγοι Θεατρικών παραστάσεων, και Backstage επιδείξεων Μόδας ακόμα από το 1οεξάμηνο παρακολούθησης.

ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα ουσιαστικά εφόδια που αποχτούν οι απόφοιτοί μας, τους επιτρέπουν να αναζητήσουν εργασία σε διάφορους τομείς:

 • Δημιουργώντας τα δικά τους atelier ραπτικής ή brands
 • Σε βιοτεχνίες σχεδιασμού και κατασκευής ενδυμάτων και υφασμάτων ως Σχεδιαστές Μοντελίστ- Πατρονίστ ή Σύμβουλοι Μόδας
 • Σε περιοδικά και media ως Στυλίστες
 • Σε Θέατρο και κινηματογράφο ως Ενδυματολόγοι
 • Ως FASHION ILLUSTRATORS freelance concept makers

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Παροχή υποτροφίας σε αριστούχους για το πρόγραμμα BESPOKE & COUTURE – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΥΦΙΚΟΥ διάρκειας 1 έτους
 • Δωρεάν Διαλέξεις & σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της Μόδας, της Επιχειρηματικότητας, του Θεάτρου, Κινηματογράφου και Media.
 • Μειωμένα δίδακτρα στους άνεργους συμμετέχοντες
 • Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους όπως εταιρείες ενδυμάτων και υφασμάτων, atelier ραπτικής και studio φωτογραφήσεων,
 • Συμμετοχή στα σεμινάρια εξειδίκευσης του laboratory με ειδική τιμή
 • Δωρεάν συμμετοχή στα ημερήσια σεμινάρια εξειδίκευσης του laboratory
 • Επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, καλλιτεχνικές παραστάσεις, μουσεία, εκθέσεις μόδας ( MILANO UNICA, RATTI)
 • Βιβλιοθήκη σημειώσεων
 • Προβολή στα Social Media του laboratory
 • Δημιουργία C/V

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΜΕΡΑΩΡΑΔΙΑΡΚΕΙΑΤΟΠΟΣ
22/10/2022 ΔΕΥΤΕΡΑ18.00 έως 22.00 2 έτη Ερμού 51 Σύνταγμα
ΤΚ 10563, 6ος όροφοςAVIOTI
ΤΡΙΤΗ18.00 έως 22.00
ΤΕΤΑΡΤΗ18.00 έως 22.00
ΠΕΜΠΤΗ18.00 έως 22.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Μετά το πέρας του σεμιναρίου και της τελικής αξιολόγησης παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στείλτε μας ένα μήνυμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Αύγουστος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pin It on Pinterest