fbpx

Become a FASHION STYLIST !

ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Διάρκειας 150 ωρών! 

ONLINE COURSE

Έκπτωση 10% για εγγραφές μέχρι 30 Ιουλίου❗️

FASHION STYLIST – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το επάγγελμα του Fashion stylist ( Στυλίστα ) είναι ένα δημιουργικό, λαμπερό αλλά και απαιτητικό επάγγελμα, το οποίο παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση .
Οι στυλίστες μόδας, είναι υπεύθυνοι για το συντονισμό ενδυμάτων και αξεσουάρ για Brands, για καταστήματα, ή για έναν πελάτη, καθώς μπορούν να κάνουν επιλογές για μοντέλα, ηθοποιούς, Avant Gardists ή άλλη πελατεία . Είναι συνήθως μέρος μιας τεράστιας, δημιουργικής ομάδας που συγκεντρώνεται γύρω από ένα CONCEPT. Έχουν εξαιρετικά πολυάσχολη και συναρπαστική καριέρα!
Οι στυλίστες της μόδας συνεργάζονται με κομμωτές, makeup artists, σχεδιαστές μόδας, δουλεύοντας για catwalks, editorial μόδας ή και καταλόγους μόδας. Συμβουλεύουν τους φωτογράφους της μόδας , επιλέγοντας τα κατάλληλα μοντέλα, το μακιγιάζ τους κομμωτές για τη συνολική αισθητική μιας φωτογραφίας.

Η προμήθεια ενδυμάτων, αξεσουάρ είναι επίσης μέρος της δουλειάς ενός Fashion stylist. Η επιστροφή των αντικειμένων στους σχεδιαστές μόδας ή τις μπουτίκ, αποτελεί μέρος των καθηκόντων τους.
Πρέπει να είναι εξαιρετικά ενημερωμένοι και πάντα σε εγρήγορση για τις τάσεις της μόδας, τους πρωτοποριακούς σχεδιαστές, την ιστορία της μόδας και τη γενικά για τη βιομηχανία της μόδας.

Στην καθημερινότητα ενός Fashion stylist, υπάρχουν συνήθως πολλές συναντήσεις πριν από μια ανάθεση στυλ. Ανάλογα με τις προθεσμίες και τις ανάγκες του concept, ένας στυλίστας μπορεί να εργάζεται πολλές ώρες και υπερωρίες. Παρ όλα αυτά, είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνει δημιουργικός και θετικός σε κάθε προσέγγιση της ανάθεσης .

Οι στυλίστες μόδας μπορούν να ενεργούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή να χρησιμοποιούνται σε οίκους μόδας, σχεδιαστές ή brands, περιοδικά μόδας, αλλά και σε διαφημιστικές εταιρείες και περιοδικά μόδας.
Μπορούν να αναλάβουν εμπορικό styling, styling τηλεόρασης, personal styling, εταιρικό styling , styling καταλόγων και styling merchandise

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ – ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Οι σπουδαστές μας που επιλέγουν αυτό το πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν σε βάθος

 • Τη γλώσσα της Μόδας
 • Την εξέλιξη της Μόδας ανά τους αιώνες μέσα από το ευρύ φάσμα, των εποχών , της τέχνης , των κινημάτων, και των πολιτισμών.
 • Την αποτύπωση δηλαδή , αλλά και την αφομοίωση του τρόπου εξέλιξης της Μόδας.
 • Τις μεθόδους Styling
 • Εκτός από τις διδασκαλίες στην τάξη, οι μαθητές εκτίθενται σε ευκαιρίες ολοκληρωμένης φωτογράφισης, για κάθε concept που αναλαμβάνουν.
 • Το styling στο χώρο του θεάματος, που περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής εικόνας που λαμβάνει υπόψη διάφορες πτυχές, όπως ο φωτισμός, η τοποθεσία το make-up, το πλατό κ.α.
 • Τη θεωρία εμπορευματοποίησης της Μόδας
 • Χρωματολογία
 • Υφασματολογία
 • Πρόγνωση μόδας, ανάλυση αλλά και τις μεθόδους επικοινωνίας των τάσεων
 • Τεχνικές Σχεδιασμού και μακέτας παρουσίασης
 • Fashion Marketing

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Στα πλαίσια του σεμιναρίου FASHION STYLIST δεν ζητούνται προαπαιτούμενες γνώσεις.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Να αφυπνίσει τους συμμετέχοντες, ώστε με αστείρευτη δημιουργικότητα και φαντασία, να είναι σε θέση, να παράγουν συνεχώς νέες ιδέες και στη συνέχεια να τις μετατρέπουν σε κάτι απτό.

Σε πρωτότυπα ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, εικόνες μόδας, βιτρίνες, άρθρα μόδας, κλπ. Και να κατανοήσουν βαθειά ότι τo styling είναι μια περιζήτητη ιδιότητα, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του κάθε ανθρώπου.

Είναι ο τέλειος συνδυασμός ενδυμάτων, υφασμάτων, χρωμάτων και αξεσουάρ που αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και το στυλ που εκφράζει τον κάθε άνθρωπο.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όσους θέλουν να κερδίζουν χρήματα, προσεγγίζοντας δημιουργικά αλλά και διαφορετικά κάθε μοναδικό τύπο πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ

 • Ο εκπαιδευόμενος, τελειώνοντας το πρόγραμμα, εκτός των άλλων γνώσεων και portfolios, έχει αποκομίσει μια tailor made εκπαίδευση, που αφορά αυτόν αποκλειστικά και τις δικές του ιδέες και επικοινωνιακές συνήθειες, όπως επίσης και τις δικές του προσωπικές δεξιότητες .
 • Το πλήρες πρόγραμμα σπουδών είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε, σε εβδομαδιαία βάση, οι γνώσεις που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες να καταλήγουν σε Προσομοίωση Επαγγελματικής Διαδικασίας, μέσω projects φωτογραφήσεων και βιντεοσκοπήσεων μόδας. Ώστε με την πρακτική αυτή διαδικασία, να φτάνουν σε υψηλό επίπεδο κατάρτισης. Συμμετέχουν επίσης όλο το χρόνο, σε εμπορικές εκθέσεις, οργανώσεις επιδείξεων, τηλεοπτικά πλατό, θεατρικές παραστάσεις, και διάφορα άλλα καλλιτεχνικά γεγονότα.
 • Κάθε μήνα οι σπουδαστές μας, θα έχουν την ευκαιρία, να κάνουν τη δική τους μόδα, μέσα από ένα workshop εκτός σχολής
 • Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ , με χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα τους.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΜΕΡΑΩΡΑΔΙΑΡΚΕΙΑΤΟΠΟΣ
17/10/2020Κάθε Σάββατο10.00 με 14.00 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 150 ώρεςΕρμού 51 Σύνταγμα
ΤΚ 10563
6ος όροφος - AVIOTI

Μετά το πέρας του σεμιναρίου και της τελικής αξιολόγησης παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Έκπτωση 15% για εγγραφές μέχρι 30 Ιουλίου!!!

Fashion stylist εκδηλωση ενδιαφέροντος

15 + 4 =

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Pin It on Pinterest